Rengøring af glas i drivhus

Rengøring af glas i drivhus til den professionelle gartner

Der findes mange fordele i at få rengøring af glas i drivhus. Betydelige forskelle på et rent drivhus fra et beskidt, er at både solen såvel som kunderne, kommer nemmere indenfor.

Dette skyldes de pæne og rene omgivelser, hvor skadedyr og plantesygdomme holder sig væk.

Hos RN Multi Montage tilbyder vi rengøring af glas i drivhus i området Randers, Aalborg, Århus og resten af Midtjylland.

Få specialiseret rengøring af glas i drivhus

RN Multi Montage har siden 1999 stået for service af den professionelle gartner. Vi er derfor din ekspert på området, når du skal have foretaget følgende services af drivhuset, i dit gartneri eller orangeri.

Vi udfører gerne:
  • Rengøring af drivhus med højtryksrenser
  • Rengøring af drivhus indvendig
  • Algebekæmpelse
  • Rengøring af bassin og vandsystem inklusiv desinficering

Vi bestræber os på at være dit foretrukne servicefirma til hjælp i gartneriet eller orangeriet. Vores samarbejdspartnere betyder derfor utrolig meget for os, og med vores mange års erfaring sikre vi dig kvalitetsløsninger udført med stor ekspertise.

Som specialist kan vi udover rengøring af drivhusvinduer, også tilbyde dig hjælp med opsætning af markiser, skyggegardiner, skyggepasta og lignende solafskærmning.

Vi værner om dit gartneri som var det vores eget

Vi ved at der ikke findes et gartneri der ligner et andet på en prik. Derfor vil vi med glæde yde tilpassede løsninger hvor dine krav, behov og ønsker er i fokus.

Hver produktion har nemlig deres særlige behov, som vi med glæde vil hjælpe med. Ingen opgave er for stor eller små for os. Tøv derfor ikke med at ringe.

Der er penge at sparer ved rengøring af drivhusvinduer

Kunstigt lys er dyrt, specielt ved større gartnerier, hvor lyset skal være tændt i timesvis.

Med rene drivhusvinduer, får du et mere naturligt sollys til planterne, og sparer derfor penge på strømmen ved brug af det kunstige lys.

Der er mange fordele ved at holde drivhuset rent. Hvis du for eksempel arbejder med planteforædling eller ved større produktioner, er det yderst vigtigt, at du forebygger spredelsen af skadedyr samt plantesygdomme.

Specielt ved områder hvor kunder og gæster kommer på besøg, er det en nødvendighed at der er rene omgivelser, for at tilbyde kunderne en god oplevelse.

Skal vi stå for rengøring af drivhus?

Om det er rengøring af glas i drivhus, eller service af noget andet i dit gartneri, så er vi dit professionelle firma til opgaven.

Du kan stole på os, til udførelsen af kvalitetsløsninger i dit gartneri eller orangeri. Med os som samarbejdspartner, står vi klar med service af hvad end i nu må mangle i gartneriet, og vi kører gerne ud til dig på stedet for at snakke om opgavens omfang og udførelse.

Vi vil med glæde tage en snak over telefon (+45) 40 59 01 47, via mail rn-montage@hotmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen.

For optimal service, vil vi helst at kunne mødes på stedet. Jeg bruger gerne en time på at kører frem tilbage, for at sikre at du får den bedste løsning.

Vi svinger gerne forbi dig i området Randers, Aalborg, Århus og resten af Midtjylland.

Kontakt os for flere informationer

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du blot tænke dig at vide mere om de ydelser, vi tilbyder i vores montagefirma? Så kontakt os endelig.

Du kan få fat i os på tlf. (+45) 40 59 01 47 eller e-mail rn-montage@hotmail.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi kører også gerne ud til dig på stedet, til en uforpligtende snak omkring dine mulige løsninger hos os.

Kontakt os i dag

(+45) 40 59 01 47
rn-montage@hotmail.com