Om os

Hos RN Multi Montage fokuserer vi på kundens behov!

Vi har stor erfaring med alle former for svejse- og montagearbejde – lige fra flytning og montering af fabriksanlæg til udviklingsopgaver og mindre rør- og konstruktionsarbejde.

Ved større opgaver fungerer vores medarbejdere som projektledere, og arbejder tæt sammen med bygherren, der sikrer at projekterne gennemføres problemfrit og altid i højeste kvalitet.

Vores mangeårige samarbejde med tegnestuer betyder, at vi er i stand til at tilbyde individuelt designede og tilpassede procesanlæg.​

Service af den hårdtarbejdende gartner siden 1999

RN Montage kan stolt beskrive sig selv som specialist, i service af den hårdtarbejdende gartner i over mere end 20 år.

For os er det meget vigtigt at vi altid efterlader vores kunder med et smil på læben. Vi går derfor meget op i kvaliteten af vores løsninger, og udfører altid et kyndigt arbejde.

Hvis du er et gartneri der har brug for hjælp til enten rengøring, eller opsætning af solafskærmning med mere, så er vi din fagmand på området.

Vi ønsker at være der for dig, med alt hvad gartneriet kan begære. Med andre ord fokusere vi på at opbygge et samarbejde, hvor vi er din første prioritet at give kald når montage eller andet arbejde af drivhusene skal foretages.

Skal vi være din samarbejdspartner?

Kontakt os og hør om vores mange forskellige arbejdsopgaver, som vi med stor succes har udført, eller hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med netop din opgave.​

Du kan ringe til os på telefon (+45) 40 59 01 47 eller ved at skrive en mail til rn-montage@hotmail.com.

Som ekstra service tilbyder vi også at kører ud til dig på stedet til en uforpligtende snak, om hvilke opgaver vi kan håndtere for dig!

Kontakt os for flere informationer

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du blot tænke dig at vide mere om de ydelser, vi tilbyder i vores montagefirma? Så kontakt os endelig.

Du kan få fat i os på tlf. (+45) 40 59 01 47 eller e-mail rn-montage@hotmail.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi kører også gerne ud til dig på stedet, til en uforpligtende snak omkring dine mulige løsninger hos os.

Kontakt os i dag

(+45) 40 59 01 47
rn-montage@hotmail.com