Opsætning af skyggegardiner

Opsætning af skyggegardiner til orangeri og gartneri

Det kan være svært med det danske klima, at regulere temperaturen i drivhuset. Specielt med større drivhuse som ved gartnerier, er det vigtigt at man sikrer sig et godt indeklima.

RN Multi Montage har siden 1999 leveret service af stor ekspertise, til danske gartnerier i hele Midtjylland. Her har vores primære områder igennem mange år været Randers, Aalborg og Århus.

Undgå solskader

Man skal i specielt sommerhalvåret være meget påpasselig med direkte sol, da der kan forekomme solskader.

Hvis ikke der tages højde for dette vil dine frugter og andet grønt med tiden dø. Dette kan medfører uønskede omkostninger.

Med opsætning af skyggegardiner til drivhuset, kan du selv regulere solstrålernes gennemslagskraft.

Det betyder at du selv styrer hvordan indeklimaet skal optimeres, og sikre dig dermed sunde planter, frugter og grøntsager.

Få opsætning af skyggegardiner til dit gartneri

Vi putter både hænder og sjæl i vores arbejde, derfor ønsker vi at yde kundetilpassede løsninger, som opfylder jeres ønsker og behov.

Derfor kan vi tilbyde alt indenfor mørklægning af skygge til drivhus.

For eksempel kan vi tilbyde dig:

Hvis der er tale om en udestue eller orangeri, skal du ikke tøve med at ringe, Så kan vi gå i dialog om opsætning hertil også.

Væksthusgardiner, energigardiner og opsætning af skyggegardiner, findes i flere størrelser og farver, og RN Multi Montage hjælper dig gerne med at finde den optimale løsning til netop dit drivhus.

Kontakt os for korrekt montering af skyggeanlæg

RN Multi ​Montage har mere end 20 års erfaring, med korrekt og professionel montering af alt inden for skyggeanlæg og isolation af driv- og væksthuse.

Har du brug for algebehandling af dine drivhuse eller væksthuse, hjælper vi også med dette. Hør mere om algebehandling her.

Kontakt os og få effektiv skygge og isolation, der hvor behovet er størst. Vi hjælper dig selvfølgelig med at rådgive om den mest optimale løsning for netop dit gartneri.

Ring til os på (+45) 40 59 01 47 eller skriv til os på rn-montage@hotmail.com. Vi giver altid et skræddersyet og uforpligtende tilbud på montagearbejde.

Vi kører gerne ud til dig, for en uforpligtende snak om hvordan vi kan løse opgaven bedst muligt for dig i området Randers, Aalborg, Århus og resten af Midtjylland.

Kontakt os for flere informationer

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du blot tænke dig at vide mere om de ydelser, vi tilbyder i vores montagefirma? Så kontakt os endelig.

Du kan få fat i os på tlf. (+45) 40 59 01 47 eller e-mail rn-montage@hotmail.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi kører også gerne ud til dig på stedet, til en uforpligtende snak omkring dine mulige løsninger hos os.

Kontakt os i dag

(+45) 40 59 01 47
rn-montage@hotmail.com