Påføring af skyggepasta

Påføring af skyggepasta til drivhus hos gartneri og orangeri

Med skyggepasta til drivhus, sikrer du dig at dine planter, frugter og grøntsager ikke får solskader, som potentielt kan dræbe dem.

Hos RN Multi Montage har siden 1999 stået for hjælp af alt service til den passionerede gartner.

Heraf er belægning af skyggepasta til drivhus, et område vi har stor ekspertise med at udføre.

Vi har gennem mange år stået for service af gartnerier i området Randers, Aalborg, Århus og resten af Midtjylland.

Hvad er skyggepasta til drivhus?

Skyggepasta også kendt som kalkmaling, er en kridtholdig masse som påføres de udvendige vinduer af drivhuset.

På den måde beskytter du dine planter fra solens stråler, og kan ligeledes opretholde en stabil temperatur i drivhuset hos gartneriet.

Kalk til drivhus kan både fås fortyndet eller ufortyndet, og vil blive påført ydersiden af drivhusglasset.

Hvis du vælger skyggepasta til drivhus, som din solafskærmnings løsning, skal du dog være opmærksom på at kalken skal påføres ret ofte. Specielt med det danske vejr, hvor regn og vind ikke er en usædvanlighed.

Kalk til drivhusglas, er nemlig meget følsom overfor kraftige regnbyer, vind og vejr. Såfremt skyggepastaen forsvinder vil du miste den påførte mørklægning, og dine planter kan være i fare, specielt i sommerhalvåret.

Vi kører derfor gerne frem og tilbage når kalkningen trænger til en opfriskning. Vi bestræber og netop på at være der for jeres gartneri.

Ønsker du til gengæld en mere tilregnelig løsning, kan vi ligeledes tilbyde dig opsætning af skyggegardiner, og med et samarbejde med os, er du sikker på at få kvalitet, ligegyldig hvilken løsning du vælger.

Få gratis tilbud på påføring af skyggepasta til drivhus

Skulle du være interesseret i at høre mere om dine muligheder hos os, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe på telefon (+45) 40 59 01 47 , men du kan også skrive til vores e-mail: rn-montage@hotmail.com.

Vi kører gerne ud til jeres gartneri i området Randers, Aalborg, Århus og resten af Midtjylland, med et uforpligtende tilbud, på hvilken tilpasset løsning i finder af behov.

Kontakt os for flere informationer

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du blot tænke dig at vide mere om de ydelser, vi tilbyder i vores montagefirma? Så kontakt os endelig.

Du kan få fat i os på tlf. (+45) 40 59 01 47 eller e-mail rn-montage@hotmail.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi kører også gerne ud til dig på stedet, til en uforpligtende snak omkring dine mulige løsninger hos os.

Kontakt os i dag

(+45) 40 59 01 47
rn-montage@hotmail.com