Lægning af epoxy gulv

Lægning af epoxy gulv til erhverv

Epoxy gulv til erhverv er en moderne løsning, der i dag har haft sin indtrængning i mange hjem, såvel som institutioner og virksomheder.

Udover at være moderne, er det ligeledes let at rengøre, hvilket gør det til en funktionel løsning til erhverv, der som ofte sidder i større bygninger.

RN Multi Montage er med stor ekspertise, din professionelle fagmand af epoxymaling til betongulv, epoxy gulv på trægulv samt andet.

Vi kan med over 20 års erfaring med garanti levere epoxybelægning, af høj kvalitet til dig i området Randers, Aalborg, Århus og resten af Midtjylland.

Hvilke overflader egner sig til epoxy gulv?

I de fleste tilfælde vil man bruge epoxymaling til betongulv, da underlaget egner sig godt som et epoxy gulv.

Man kan dog også benytte epoxy gulv på trægulv, samt andet materiale, som ligeledes giver et smukt resultat.

Det er dog vigtigt at bemærke at epoxybelægningen IKKE er revneoverbyggende. Det vil sige at hvis der opstår revner i undergulvet, så vil der ligeledes også opstå revner i epoxybelægningen.

For at undgå dette, kan det være en god ide at få en dygtig fagmand på området, til i første omgang at lukke eventuelle revner med en epoxymørtel.

Vi servicere gerne begge dele, når du bestiller en løsning med epoxy gulv hos os. Så er du sikker på at få et slidstærkt og flot gulv, med lang holdbarhed.

Du kan ligeledes få epoxy gulv på trægulv, epoxymaling til betongulv samt andet. Men er man i tvivl kan det dog være en god ide at kontakte en fagmand.

Vi kan rådgive dig og kører gerne ud, for at give en vurdering af om dit gulv er egnet til en epoxybelægning.

Hvad koster epoxybelægning?

Der er mange forskellige faktorer der har en indvirkning i prisen af epoxy gulv. Den overordnede prisfaktor, er selvfølgelig hvor mange m² der tale om.

Det kan også være faktorer såsom hvilket system der bruges, om der er mange små såvel som store rum, undergulvets tilstand med mere til.

Vi har derfor ikke nogen entydig pris på hjemmesiden, men du kan med glæde kontakte os for en uforpligtende vurdering af dit gulv og dets epoxy muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på din epoxybelægning

Vi står klar med et uforpligtende tilbud til dit erhverv. Det gør vi fordi vi bestræber os på at yde god kundeservice, med tilpassede løsninger der matcher jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 40 59 01 47 , via mail rn-montage@hotmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vi kører også gerne ud til dig i området Randers, Aalborg, Århus og resten af Midtjylland.

Kontakt os for flere informationer

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du blot tænke dig at vide mere om de ydelser, vi tilbyder i vores montagefirma? Så kontakt os endelig.

Du kan få fat i os på tlf. (+45) 40 59 01 47 eller e-mail rn-montage@hotmail.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi kører også gerne ud til dig på stedet, til en uforpligtende snak omkring dine mulige løsninger hos os.

Kontakt os i dag

(+45) 40 59 01 47
rn-montage@hotmail.com