Algebehandling af tag i Randers | 20+ års erfaring | Få tilbud

✔​  Effektiv rens af alger, mos og snavs​ ✔​  Miljøvenlige rengøringsmidler ✔​  Mere end 20 års erfaring​

Algebehandling af tag
og tagrensning udføres professionelt


Hos RN Multi Montage er vi specialister i tagrensning og algebehandling af tag, som både gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger dets levetid markant. Vi tilbyder algerens til rensning af tag for kunder i Randers, Hobro, Hadsund og resten af Nordjylland, samt Midtjylland. 

Kunne du tænkte dig et nyt tegltag? Læs videre herunder.

Den laveste pris på tagrenovering
For meget mos på taget og alger på tag, kan gro ind under dine tagplader og danne fugt og mug, og dermed skade taget/huset. Vil du gerne have kompetent hjælp med ansvarlig tagrens og en algebehandling af taget?

Miljøvenlig algebehandling af tag

Med algebehandling af taget, hvor vi samtidig fjerner mos og snavs, med højtryksrenser og algefjerner, kan du få dit tag til at se helt nyt ud igen. Og hvis du gør det rettidigt og løbende, slipper du også for skader på dit tag. Vi hjælper dig gerne med tagrenovering og algebehandling i både Nordjylland og Midtjylland - og så bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler!

Tagrensning med miljøvenlige midler
Til rensning af tag anvender vi et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt. Det trænger ind i alger og mos, som river sig løs, hvorefter vind og regn fjerner det fra tagfladen. 

Afhængigt af belægningernes tykkelse vil du i løbet af to dage til et år have et tag, der er så godt som nyt. 

Den samme type tagrensning med algerens kan vi i øvrigt også udføre på: ​​​​​​

  • ​Bygningsfacader
  • ​Diverse mure
  • Træterrasser
  • ​Stakitter

Det er alle steder, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst.​

algebehandling af tag

Vi har blandt andet stor erfaring med rensning af fliser, og behandling af alger på fliser. Det kan desuden også være statuer og andre udendørs ornamenter.

Få en god pris på algerens af taget

​Få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag med algerens
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på afrensning eller algebehandling af tag, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen i bunden, hvorefter du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Vil du for eksempel vide, hvornår det er bedst at foretage tagrensning​?

​Du kan også ringe på telefon; 40 59 01 47 eller skrive en e-mail rn-montage@hotmail.com. Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud eller forhøre dig om eksempelvis priser.

Her på siden kan du se forskellige opgaver vedrørende tagrensning og algebehandling af tag, som RN Multi Montage har udført gennem tiden.​​​​​

Kontakt os