Solafskærmning erhverv i Aalborg | Siden 1999 | Få tilbud

✔​  Effektiv rens af alger, mos og snavs​ ✔​  Miljøvenlige rengøringsmidler ✔​  Mere end 20 års erfaring​

Solafskærmning erhverv
til den professionelle gartner i Aalborg


Solafskærmning til gartneriets drivhuse eller andet erhverv, kan være af stor betydning i specielt sommerhalvåret. 

Hos RN Multi Montage har vi siden 1999, specialiseret os i at servicere den professionelle gartner, og kan derfor lidt af hvert når det kommer til solafskærmning erhverv. 

Vi hjælper gerne dig med en solafskærmnings løsning i området Aalborg.

Kontakt os

Få en tilpasset løsning med solafskærmning erhverv

Vi bestræber os på at yde dig den bedste løsning. Derfor tilbyder vi tilpasset solafskærmning, der matcher netop dit erhvervs behov. 

Vi kan for eksempel stå for:

Hvis du ønsker en løsning der ikke er blevet angivet, skal du ikke tøve med at give os et kald. Vi tager gerne en uforpligtende snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig indenfor solafskærmning erhverv.

Fordele ved solafskærmning

Solafskærmning har mange fordele, og kan være med til at holde dine planter sunde og friske. 

Specielt solskader er en stor problemstilling på de varme sommerdage, hvor solens stråler brænder igennem drivhusglasset. 

Med de rette gardiner til erhverv, sikrer du dig at planterne ikke bliver ramt af de omtalte solskader. På den måde holder du dem sunde og friske. 

Hvad man måske til gengæld ikke vidste, er at solafskærmnings gardiner faktisk også beskytter mod mild frost og kulde, og kan derfor også være en brugbar løsning til om vinteren.

Få et godt tilbud på solafskærmning i Aalborg

Hvis du er interesseret i en gardin eller skyggepasta løsning, er vi din fagmand indenfor solafskærmning erhverv. 

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 59 01 47 , men du kan også skrive til vores e-mail: rn-montage@hotmail.com.​ Så står vi klar med et uforpligtende tilbud, skræddersyet dine ønsker og behov. 

Skulle du være i tvivl om hvilken løsning der vil matche dit gartneri eller andet erhverv, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Vi kan også tilbyde at kører ud til dig på stedet, så vi kan snakke om dine muligheder for skyggepasta eller gardiner til erhverv.

Vi er vores kunder behjælpelige i området Aalborg.

Kontakt os