Montage af skygge- og væksthusgardiner i Randers, Hadsund & Hobro

✔​  Effektiv rens af alger, mos og snavs​ ✔​  Miljøvenlige rengøringsmidler ✔​  Mere end 20 års erfaring​

Montage af skyggegardiner
til drivhus og meget mere


RN Multi Montage har mange års erfaring med montering af skyggegardiner, energigardiner, væksthusgardiner, drivhusgardiner og påføring af skyggepasta i driv- og væksthuse. Skal du have hjælp med montage af skyggeanlæg i nord- eller midtjylland? Kontakt os endelig, vi udfører montage professionelt og effektivt. Vi holder lokalt til, i området mellem Randers, Hadsund og Hobro.

​​Væksthusgardiner og skyggegardiner

Kan bl.a. hjælpe med til at holde varmen inde i drivhuset. Væksthusgardiner og skyggegardiner hjælper desuden med at beskytte planter og beplantning mod direkte sollys igennem drivhusglasset, som kan være meget kraftigt om sommeren.

Væksthusgardiner, energigardiner og skyggegardiner findes i flere størrelser og farver og RN Montage hjælper dig gerne med at finde den optimale løsning til netop dit drivhus.

Skyggepasta til at skygge for dine planter

Vi kan også hjælpe dig med professionel påførsel af skyggepasta på dit vækst- og drivhus i de varme sommermåneder. Selvom temperaturen i det danske sommervejr, måske ikke altid føles lige hårdt, er det ofte en anden sag for dine planter i drivhuset. Kontakt os og få råd og vejledning omkring skyggepasta til drivhuset eller væksthuset i højsæsonen.

Vi påfører den kridtholdige og miljøvenlige skyggepasta med malerrulle og kan også hjælpe dig med professionel påførsel af skyggepastaen i store væksthuse, hvor behøvet for skygge og isolation fra solen, kan være et absolut must.​

Energigardiner til drivhuse og væksthuse

Isolerer vinduet markant og dermed bliver det bedre at holde på varmen og minimerer samtidig kulde og temperaturfald.​​​

Gardiner til udestuen for bedre indeklima

Føles din udestue som en sauna om sommeren og som en fryser om vinteren?

RN Multi Montage hjælper gerne med at løse dette. Med de rigtige energigardiner, kan man styre temeraturforskellene og du kan dermed nyde din udestue året rundt.​

Få et bedre indeklima med montering af energi- eller skyggegardiner i drivhuset, udestuen eller væksthuset. 

Se gerne billederne af de forskellige typer isolations- og skyggegardiner her på siden, under kontaktformularen.

Kontakt os for korrekt montering af skyggeanlæg, -gardiner og -pasta​

RN Multi ​Montage har mere end 20 års erfaring med korrekt og professionel montering af alt inden for skyggeanlæg og isolation af driv- og væksthuse. Har du brug for algebehandling af dine drivhuse eller væksthuse, hjælper vi også med dette. Hør mere om algebehandling her.

Kontakt os og få effektiv skygge og isolation, der hvor behovet er størst. Vi hjælper dig selvfølgelig med at rådgive om den mest optimale løsning for netop dig, uanset om du er privat husejer eller driver store væksthuse i Jylland eller på Fyn.

Ring til os på 40 59 01 47 eller skriv til os på rn-montage@hotmail.com. Vi giver altid et skræddersyet og uforpligtende tilbud på montagearbejde.​​​

Kontakt os