Rensning af fliser og imprægnering tilbydes

Hos RN Multi Montage tilbyder vi grundig og professionel rensning og imprægnering af fliser, som forhindrer, at vand kan trænge ind, hvilket gør dem meget lettere at vedligeholde.

Vores virksomhed er beliggende i Gjerlev, lige på grænsen til Nordjylland, men vi tilbyder rensning af fliser og imprægnering for mange kunder i Randers, Hobro, Hadsund og omegn. Vi har mere end 17 års erfaring i branchen og sætter en ære i at udføre effektivt kvalitetsarbejde.

Vi kan også hjælpe dig med både algebehandling af tag og har også rigtig mange års erfaring med facaderensning.

Imprægnering af fliser starter med fliserensning

Inden vi påbegynder selve imprægneringsarbejdet, starter vi altid med en grundig og professionel rensning af fliser, hvilket giver det pæneste resultat.

For et perfekt resultat benytter vi både miljøvenlig fliserens, samt miljøvenlig algefjerner, ved angreb af flisepest på dine udendørs fliser.

​​​Hvor mange gange fliserne skal imprægneres, er helt op til kunderne. Hvis man vælger imprægnering af fliser af flere omgange, giver det overfladen et pænere resultat, samt giver fliserne mere glans. En imprægnering af fliser holder i cirka fem år, afhængigt af hvor mange behandlinger du ønsker. 

Kontakt os for professionel rensning af fliser

Trænger dine udendørs fliser til at blive renset og/eller imprægneret? Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig, inden for imprægnering og rensning af fliser udendørs. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 59 01 47, men du kan også skrive til vores e-mail: rn-montage@hotmail.com. Du er altid velkommen til at indhente et godt tilbud på professionel fliserensning i Midt- og Nordjylland - du kan også udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage.

Referencer vedrørende algebehandling af fliser og fliserens​

Algebehandling ​på drivhus

ALGEBEHANDLING - ENSLEV FORSAMLINGSHUS

FLISEBEHANDLING I HAVE

FLISEBEHANDLING FACADE

FLISEBEHANDLING på vej

FLisebehandling havndal

Skal du have et uforpligtende tilbud?​

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Følg med i hvad der rører sig hos RN Multi Montage og besøg vores Facebookside.